Nagrade

JAVNA PRIZNANJA OPĆINE BRINJE Iris Šprajc najmlađa dobitnica javnog priznanja ikad!

12.08.2018.


Javno priznanje - Iris Šprajc za iznimne postignute rezultate u športu, u dvije godine osvojila 11 zlatnih medalja, 18 medalja ukupno - ujendno i najmlađa dobitnica javnog priznanja ikad. 

LINK - https://indirektno.com/javna-priznanja-opcine-brinje-iris-sprajc-najmlada-dobitnica-javnog-priznanja-ikad/ 
MLADA NADA FOTOGRAFIJE MARKO PERKOVIĆ 

10.02.2018.

Mladi i za fotografiju talentirani Marko Perković poslao nam je prekrasnu fotografiju Siničić špilje kod Brinja kojom je osvojio je treće mjesto na foto natječaju "NajGEO fotografija 2017. Godine" Hrvatskog geografskog društva u Zadru

Marko dolazi iz Zagreba i njegov omiljeni hobi je fotografiranje. Svaki slobodni trenutak provede u fotografiranju rodnoga grada, a voli izrađivati i web stranice.

Marko se bavi fotografijom od 2016. godine, a kaže da je za sve zaslužan njegov profesor geografije i mentor Tihomir Gržinčić koji je prvi prepoznao njegov talent. Marko je prvo počeo fotografirati svoj rodni grad Zagreb, a zatim i ostale gradove Hrvatske. Prošle godine je prvi put fotografirao pod vodom na otoku Rabu.

Nagrađena fotografija nosi naziv "Cvijet dobrodošlice", a nastala je ispred ulaza u špilju Siničić u kolovozu 2017. godine kad je Marko bio na odmoru u Brinju.